Co před a po blogu? co jest po cviceni pri chudnuti

Co před a po blogu? co jest po cviceni pri chudnuti

Co před a po blogu?

Co dělat před a po psaní blogu? Tato otázka mohla přijít na mysl všem novým blogerům. Největší chybou, kterou dělají všichni noví blogeři a marketéři, je, že si často myslí, že po vytvoření nového příspěvku na blogu práce končí, ale není to pravda.

Pravdou je, že teprve potom je skutečná práce hotová. Proto se nejlepší spisovatelé nikdy nestanou nejlepšími blogery a slavní spisovatelé selhávají.

Jakmile napíšete článek, doufáte, že váš článek budou číst lidé po celém světě. Ale co teď dělat? O úspěchu blogu rozhodují další akce.

Tlačítka před a po Publikovat by měla být provedena po vašem blogu Více informací Zobrazit příspěvek na blogu.

Další triky, které můžete použít ve svém blogu. Můj nápad zvýšit váš úspěch ještě více. Tak jaké je zpoždění, začněme.


Před a po blogovém příspěvku


Co udělat před zveřejněním na blogu

V této souvislosti vám řeknu několik ásan a mnoho tipů, pokud to uděláte ve svém příštím příspěvku na blogu, mohu to říci s jistotou.


  • Seznam nejlepších blogů v hindštině 
  • Proč byste neměli používat bezplatný webhosting?
  • Profesionální blogování je to, co to je


1. Přečtěte si znovu


Zobrazit celý článek je třeba si znovu pozorně přečíst. Nebo pokud je to možné, takovému člověku to přečtěte. Další informace vám poskytne váš přítel nebo kolega.

Další informace: Mozek se pohybuje rychleji než ruce. Slečna vaši přátelé to určitě umí ukázat. Oh, to je chybějící spojení. Můj názor je tedy takový, že byste do toho příspěvku určitě měli investovat trochu svého času.


2. Přehodnoťte svůj titul


To je to, co vidíte, než si přečtete jakýkoli příspěvek na blogu. Ostatní návštěvníci budou rádi zůstat. Z tohoto důvodu zajistěte, aby na název vašeho blogového příspěvku bylo možné vždy kliknout.

Průzkum zjistil, že z 5 návštěvníků si pouze 1 návštěvník přečte celý váš článek. A pokud váš titul není atraktivní, pak

3. Napište do svého článku gramatiku a kontrolu

Pokud jste dopsali svůj článek a chystáte se ho publikovat. Podívejte se na všechny články v článku Mějte to zdarma.

Pokud máte editor, je dobré, že můžete také používat takové dobré nástroje. Jako Grammarly, pomocí kterého můžete upravovat svůj článek s velkou přesností.

4. Ujistěte se, že používáte obrázky

Statistické důkazy ukázaly, že příspěvky, které obsahují obrázky, získávají více zobrazení a sdílení. Protože obrázky přitahují pozornost publika, šance na úspěch jsou velmi vysoké.

Proto před publikováním jakéhokoli příspěvku nikdy nezapomeňte jej zkontrolovat. To udrží pozornost vašeho čtenáře až do konce.

5. Formuláře pro přihlášení k odběru newsletteru 

Zobrazit všechny položky Kontaktní informace na návštěvníky Více informací hoga.

A nejlepší způsob, jak je shromáždit, je požádat své publikum, aby se přihlásilo k odběru vašeho blogu. K tomu musíte začít jednoduchým vyplněním formuláře. A vždy byste měli mít na paměti jednu věc, že ​​by návštěvník neměl odcházet bez Odebírat.

6. Přidat otázku

Pokud chcete dobré publikum, získáte více informací. Zásnuby zvyšuje jak lepení, tak závazek.

Abyste pochopili, musíte jim položit promyšlené otázky, na které nelze okamžitě odpovědět. A nezapomeňte odpovědět na jejich komentáře co nejdříve.

Nejprve bychom měli důkladně analyzovat a poté bychom měli náš článek zveřejnit pouze v příštím blogu. To bude mít také velký rozdíl v provozu.

8. Opravte problémy s přihlašováním a zobrazováním příspěvků

  • Mnoho blogerů propojuje své staré blogové příspěvky se svými novými. Ale přemýšleli jste někdy, jaký bude výsledek, když odvedete dobrou práci?
  • Vzhledem k tomu, že náš starý blogový příspěvek má vysokou návštěvnost, a pokud to zkombinujeme s naším novým blogovým příspěvkem, první blogový příspěvek získá dobrou podporu.
  • Kromě toho to také zvýší náš příspěvek. Velmi dobré nastavení pro Strukturu webu i Autoritu pro setavní
  • Vaše práce nekončí zveřejněním zvejnit příspěvku na blogu. Chcete-li dostat svůj příspěvek na začátek, musíte také provést následující.


1. Odeslání do adresářů

Pokud svůj web umístíte na známou adresu, počet nabídek se tolik nezvýší. Ale to je pro váš blog naprosto správné a upozorní váš blog na výsledky vyhledávání.

A to tak, aby všechny příspěvky vašeho blogu, které ještě z nějakého důvodu nejsou indexovány, byly správně indexovány a díky čemuž se do značné míry zvýšila viditelnost vašeho blogu.

2. Miniaturizace Vaší URL

Proto potřebujeme využít nějaké online weby nebo nástroje, které nám jejich sdílení usnadní a spolu s tím výrazně roste i jejich proklikovost a tím se realita miniaturizuje.

3. Komentáře by měly být zodpovězeny rychle

Blogeři jsou dále informováni, že návštěvníci, kteří tento příspěvek komentují, nedostanou odpovědi na své otázky, což zvyšuje jejich důvěru v daného blogera.

Z tohoto důvodu musí blogger ztratit své místní návštěvníky. Proto musíte odpovídat na komentáře ve svém příspěvku na blogu. To pomáhá udržovat důvěru návštěvníků ve vás. Ano..je hotovo.

4. अSociální kanály

Mělo by být naším zvykem, že jakmile zveřejníme blog, sdílíme jeho odkazy na sociálních sítích. Lidé se tak dozvědí o vašem příspěvku a přijdou na něj.

Pokud se někomu líbí příspěvek na nejnovější stránce, pak on sám bude sdílet váš příspěvek. Aby váš blog získal dobrou reklamu. A tato stránka bude na Googlu na prvním místě.

5. Kontrola analýzy blogu

Nezapomeňte čas od času zkontrolovat analýzu svého blogu. Budete mít také znalosti o výběru vašich návštěvníků.

Každý bloger by totiž měl mít dobré znalosti o počtu návštěvníků. Vasas॥ Ps॥ Bude schopen přinést zlepšení.

Lidé mají rádi nejnovější témata a jejich zájem. V takové situaci byste se měli více zaměřit na tyto kategorie, aby se lidem více líbily. Tím se také zvýší návštěvnost blogu.

6. Komentujte ostatní blogy

  1. Pro propagaci našeho blogu bychom měli jít nejprve na Achbathanbathap Ga. K tomu budeme muset vytvořit síť našich konkurentů, kteří k nim budou moci sbírat komentáře.
  2. Zobrazit komentáře Informace o nemocech lze získat z nemocí. Takže komentujte něčí blog v dobrém.
  3. Myslím, že už budete mít dobrou představu o tom, jak je Mapawebu důležitá, pokud vám na webu nechybí žádná stránka, měli byste se postarat o to, aby žádná stránka nechyběla.
  4. Pevně ​​doufám, že jsem vám poskytl úplné informace o blogovém příspěvku a doufám, že jste pochopili kroky před a po.
  5. Žádám vás všechny čtenáře, abyste tyto informace sdíleli se svými sousedy a příbuznými, aby se rozšířily mezi nás a všichni z nich měli velký užitek. Opravdu potřebuji vaši spolupráci, aby se k vám dostalo více nových informací.


Vždy jsem se snažil svým čtenářům pomáhat všemi možnými způsoby.

Rozhodně se pokusím najít řešení těchto problémů, než zveřejním tento článek na svém blogu. Také jsem měl možnost se něco naučit z vašich myšlenek a podobně.

Getting Info...
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url